vanderkruijs

personal assistant

Vanderkruijs is een toonaangevend bureau voor executive search. Onze methodiek, kennis en creativiteit zijn ruim dertig jaar onderscheidend én succesvol voor de vervulling van topposities voor organisaties binnen de domeinen onderwijs & kennis; zorg & welzijn; en openbaar bestuur & veiligheid. Vanderkruijs biedt dienstverlening aan op het gebied van selectie en evaluatie van eindverantwoordelijke posities in management, bestuur en toezicht bij publieke en private organisaties en ondernemingen binnen deze domeinen.
Organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen, universiteiten, hogescholen, mbo’s, woningcorporaties, kunst- en cultuurinstellingen, coöperatieve ondernemingen, charitatieve instellingen, startups en scale ups uit de biotech en life sciences, overheids-NV’s en zorgverzekaars behoren tot onze opdrachtgevers.

Ons bureau bestaat momenteel uit zes consultants, vier researchers en een backofficebestaande uit  twee personal assistants en een office assistant.
 
Vanderkruijs is volop in ontwikkeling: ter versterking van de backoffice, zoeken wij een derde
 

personal assistant (m/v).

 
Wie zoeken wij?
Onze backoffice neemt een centrale en zeer belangrijke plaats in binnen ons bureau. Jouw werkzaamheden als personal assistant, zullen bestaan uit het ondersteunen van meerdere consultants van ons bureau. Dit gebeurt op hoog niveau, er wordt van je verwacht dat er snel en adequaat op verzoeken wordt ingegaan.
 
Als personal assistant ben je nauw betrokken bij alle secretariële, organisatorische  en administratieve werkzaamheden ten behoeve van een juiste uitvoering van searchopdrachten – in het bijzonder bij opdrachten die specifiek aan jou zijn toegekend waarbij je de betrokken consultant intensief ondersteunt. Hierbij kan worden gedacht aan de telefonische afhandeling van vragen, regelen van externe gesprekslocaties, verzorgen van mailcorrespondentie,  en complex agendabeheer. Er wordt van je verwacht dat je echt actief meedenkt, weet te anticiperen en knelpunten snel signaleert en hierop direct acteert
 
Je bent verantwoordelijk voor de logistiek van de opdrachten gedurende de hele opdrachtencyclus; vanaf acquisitie tot het benoemen van een kandidaat. In dit kader zoeken wij iemand die planningen van procedures kan opstellen, bewaken en proactief kan schakelen met externe partijen.
 
De functie betreft een dienstverband voor minimaal 32 uur. 

Wat zijn onze wensen?
De geschikte kandidaat beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Daarom zal een (kleine) taaltest onderdeel uitmaken van de wervingsprocedure. Je hebt een representatief voorkomen.Je bent stressbestendig, staat sterk in je schoenen en goed in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving. Met jouw gevoel voor humor weet je zaken ook te relativeren. Je bent nauwkeurig/secuur en klantgericht, initiatiefrijk en flexibel. Daarnaast ben je een echte teamplayer binnen de backoffice. Eerdere werkervaring in een dienstverlenende/commerciële omgeving en affiniteit met onze branche is een pré.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit (de directe omgeving van) Amsterdam.

Wat bieden wij jou?
  • Vooruitzicht op een vaste aanstelling, na een eerste tijdelijk contract;
  • een beloning die recht doet aan de zwaarte van de functie;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
  • jaarlijkse winstdeling;
  • dagelijks een heerlijke lunch;
  • mobiliteitsvergoeding;
  • mobiele telefoon en laptop; en
  • verse appeltaart op je verjaardag.
 
Vanderkruijs is gevestigd in een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde kantoorlocatie op de Amsterdamse Zuidas. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij kantoor.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dino Duarte, bereikbaar via dduarte@vanderkruijs.com of op 020-7267270. Wij nemen alleen complete reacties in behandeling en ontvangen daarom graag een recent cv met foto én eenmotivatiebrief waaruit jouw interesse voor deze functie blijkt.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer