Carrière

Benoemingen

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Lid Raad van Bestuur
De Raad van Toezicht van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis heeft mevrouw Claudia Brandenburg benoemd als lid van de Raad van Bestuur van het ADRZ, per 1 december 2014. De Raad van Toezicht kwam tot dit besluit na positieve adviezen van de Cliëntenraad, Ondernemingsraad, Bestuur Medische Staf en Verpleegkundige Adviesraad.

Mevrouw Brandenburg heeft sociale wetenschappen en bedrijfskunde gestudeerd en is gepromoveerd in de economie. Zij heeft in de zakelijke dienstverlening ruim 15 jaar als manager en adviseur gewerkt bij onder andere Arthur Andersen en Deloitte Consulting.

Daarna heeft zij een aantal jaren haar loopbaan vervolgd binnen de gezondheidszorg middels diverse managementfuncties bij de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en bij het Amphia Ziekenhuis te Breda. Zij heeft een nevenfunctie als lid Raad van Toezicht bij Tante Louise Vivensis te Bergen op Zoom.

Met de komst van mevrouw Brandenburg is de Raad van Bestuur van het ADRZ weer structureel ingevuld, de heer Van Eck vervult de rol van voorzitter. Terug.

‘Talent krijgt meer waarde
als je het optimaal benut.’