Amsterdam UMC

twee leden raden van toezicht

Het Amsterdam UMC is ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen het AMC en het VUmc.De ‘fusie’ betekent dat de beide huizen als één geheel worden aangestuurd. In Amsterdam UMC werken meer dan 15.000 professionals aan goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks behandelen het Amsterdam UMC ruim 350.000 patiënten op de beide locaties – AMC en VUmc. Voorop staan de ambities om maatschappelijk zoveel mogelijk waarde toe te voegen en de kans te benutten om de beste te worden. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.
Amsterdam UMC bereidt zich voor op twee vacatures die in 2020 zullen ontstaan door het vertrek van twee toezichthouders. Daartoe is een profielschets opgesteld en na advies van de diverse gremia vastgesteld voor de werving van:
 

twee leden raden van toezicht.

 
Klik hier voor de uitgebreide profielschets.

Amsterdam UMC laat zich in deze procedure bijstaan door Pieter Cortenbach van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan amsterdamumc@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Pieter Cortenbach of Madelon van Rijn op 020-7267272.
 
U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij verzoeken u contact op te nemen met Vanderkruijs indien u deze bevestiging niet ontvangt.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer