Vanderkruijs

executive assistant

Vanderkruijs is een gerenommeerd executive search bureau in Amsterdam. Ons bureau houdt zich bezig met het invullen van eindverantwoordelijke en toezichthoudende functies binnen het publieke domein en voor private organisaties. 
Vanderkruijs bestaat uit ervaren consultants, ondersteund door een professionele backoffice voor werkzaamheden op het gebied van executive research en executive assistance voor een optimale logistieke en administratieve ondersteuning.

Voor uitbreiding van het team is Vanderkruijs op zoek naar een ervaren PA/executive assistant: accuraat, met gevoel voor hospitality en service, kortom de spil binnen het bureau.

Je bent nauw betrokken bij alle aspecten van het gehele search- en wervingsproces. Denk hierbij aan de afhandeling van externe vragen, regelen van gesprekslocaties, verzorgen van mailcorrespondentie, complex agendabeheer en contact met geïnteresseerde kandidaten. Er wordt van je verwacht dat je actief meedenkt, weet te anticiperen en je voelt je verantwoordelijk voor jouw bijdrage aan het team. De backoffice speelt daarnaast een cruciale rol in het verzorgen van onze (digitale) marketing en communicatie-uitingen.

Wij zijn geen corporate bedrijf dus hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen zijn een must.

De functie betreft een dienstverband voor minimaal 32 uur.

Wat zijn onze wensen?

Wij zoeken een ervaren PA/executive assistant met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een representatief voorkomen. Je bent stressbestendig, staat sterk in je schoenen en je bent goed in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving. Met jouw gevoel voor humor weet je zaken ook te relativeren. Je bent nauwkeurig/secuur en klantgericht, initiatiefrijk en flexibel. Daarnaast ben je een echte teamplayer binnen de backoffice. Eerdere werkervaring in onze branche is een pré.
Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit (de directe omgeving van) Amsterdam.

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Mogelijkheid van hybride werken waarvan minimaal 3 dagen op kantoor;
  • een beloning die recht doet aan de zwaarte van de functie;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
  • jaarlijkse winstdeling;
  • dagelijkse goed verzorgde lunch;
  • mobiliteitsvergoeding;
  • mobiele telefoon en laptop.
Je nieuwe werkplek is in een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde kantoorlocatie op de Amsterdamse Zuidas. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar vdk@vanderkruijs.com of bel met Mariëlla Engels op 020-7267270. Meer informatie over Vanderkruijs is te vinden via Vanderkruijs.com
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer