Amsta

lid raad van toezicht

Vanaf 1 januari 2022 treedt Annemiek Stoopendaal toe tot de Raad van Toezicht van Amsta. Als lid van de Commissie Kwaliteit zet zij zich in voor het toezicht op de kwaliteit van zorg binnen onze organisatie.
 
Zij volgt WimJan Egtberts op als toezichthouder en is voorgedragen door de Centrale Cliëntenraad van Amsta. WimJan Egtberts blijft nog tot 1 april 2022 aan om de commissie Kwaliteit te ondersteunen waar nodig. Annemiek Stoopendaal heeft ruime ervaring als toezichthouder in de zorg bij verschillende zorginstellingen. Verder werkt ze als docent en onderzoeker (assistent professor) aan de Erasmus School of Health Policy & Management in Rotterdam. Kennis en ervaring die ze mee brengt in haar nieuwe functie als lid van de Raad van Toezicht bij Amsta.  

Annemiek Stoopendaal: “Ik ben blij dat ik tot de Raad van Toezicht van Amsta mag toetreden. Het contact met de cliëntenraad vind ik onontbeerlijk om de daadwerkelijke kwaliteit van zorg te leren kennen en waar mogelijk te versterken. Ik zet mij in om vanuit een open oog en in dialoog met de verschillende geledingen mijn steentje bij te dragen aan warme en goede zorg waarbij zowel bewoners als medewerkers echt worden gezien.”