Avans Hogeschool

Academiedirecteur Deeltijdonderwijs

Avans Hogeschool heeft de heer Maarten Bremer benoemd tot academiedirecteur Deeltijdonderwijs. De heer Bremer treedt per juni 2014 in zijn nieuwe functie.
 
Avans Hogeschool brengt deeltijdstudenten vanaf september 2014 onder in één academie. Studenten volgen bij dit nieuwe instituut voor deeltijd een bachelor of deeltijdopleiding die is afgestemd op de specifieke behoefte van de deeltijdstudent (modulair, vraaggericht en gebruik makend van werkplekleren). Vanaf zal de nieuwe academie deeltijd onderwijs voor 4.000 of meer studenten verzorgen.
 
De heer Bremer is momenteel werkzaam bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen, als directeur van KIT Intercultural Professionals. Dit onderdeel verzorgt opleidingen en adviseert organisaties op het gebied van interculturele verschillen. Een domein waar de heer Bremer eerder ervaring mee had bij Odyssee Maatschappelijke Ontwikkeling als manager van een marktgroep en in zijn functie als Regional Director Balkan voor ontwikkelingsorganisatie SNV.
 
Daarvoor vervulde de heer Bremer onder andere managementfuncties bij de MCC Groep, een opleidings- en adviesbureau, dat onderdeel uitmaakt van Freia Bedrijfsopleidingen.
 
De heer Bremer is afgestudeerd als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht, tijdens zijn carrière is hij zich blijven ontwikkelen op het gebied van onder meer leiderschap en e-learning. Terug.