AxionContinu

Bestuurder

Mevrouw Eliane Thewessen is met ingang van 1 mei 2015 de nieuwe bestuurder van AxionContinu. Zij volgt Lex Roseboom op, die met pensioen gaat. AxionContinu is een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie in de regio Utrecht.
 
Mevrouw Thewessen is sinds 2009 lid Raad van Bestuur van De Riethorst Stromenland, een zorgorganisatie voor ouderen in Brabant. Daarvoor maakte zij onderdeel uit van de Raad van Bestuur van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Mevrouw Thewessen heeft een achtergrond als arts-microbioloog.
 
Zij is verder lid van de Raad van Toezicht van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, lid Raad van Toezicht GGzE in Eindhoven en actief als bestuurslid van de Stichting STEM (Sterven op de Eigen Manier). Daarnaast is mevrouw Thewessen betrokken bij de accreditaties van het NIAZ (Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg).
 
De heer René Paas, voorzitter van de Raad van Toezicht, is tevreden met de nieuwe bestuurder: "We benoemen met Eliane Thewessen een ervaren en gedreven zorgbestuurder, die een heldere visie op de zorg verbindt met een aangename persoonlijkheid. We zullen haar kwaliteiten hard nodig hebben in de snel veranderende omgeving waarin AxionContinu zich bevindt." Terug.