Bernhoven

algemeen directeur

Freek Korver is per 1 juni 2022 benoemd als algemeen directeur van Bernhoven. Korver volgt daarmee Hans Feenstra op die deze functie sinds december 2021 ad interim vervult.
 

Freek Korver in een eerste reactie op zijn aanstelling: “Ik kijk ernaar uit om de ingeslagen koers van Bernhoven gezamenlijk verder uit te bouwen met een solide financiële ondergrond.Freek Korver (1964) heeft ruime bestuurlijke ervaring binnen de gezondheidszorg. Momenteel is hij lid Raad van Bestuur a.i. van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Hij brengt specifieke kennis met zich mee op gebied van ICT, bedrijfsvoering en kwaliteitsmanagement.
 

Bert Pauli, voorzitter van de raad van commissarissen: “We zijn erg verheugd dat Bernhoven zich onder leiding van Freek Korver verder ontwikkelt tot financieel gezonde organisatie. Met als uitgangspunt voor de zorgverlening de principes samen beslissen en het leveren van gepaste, zinnige zorg. We hebben er vertrouwen in dat hij met zijn ervaring en achtergrond hieraan een zeer waardevolle bijdrage gaat leveren en wensen hem veel succes. Graag bedanken we Hans Feenstra voor zijn inzet en bijdrage aan de continuïteit van Bernhoven.”

Freek Korver in een eerste reactie op zijn aanstelling: “Ik kijk ernaar uit om de ingeslagen koers van Bernhoven gezamenlijk verder uit te bouwen met een solide financiële ondergrond.”