Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging

Directeur

De Brabants- Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) heeft per 1 november een nieuwe directeur, de heer Michiel van Campen. BZW is het regionale netwerk van VNO-NCW.
 
De heer Van Campen studeerde geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, met als specialisatie Internationale Betrekkingen, en bestuurskunde aan de Universiteit Leiden (afgestudeerd 2001, MPA), specialisatie strategisch management, veranderingsprocessen en crisismanagement.
 
Na zijn studie was de heer Van Campen in verschillende functies verbonden aan het ministerie van Justitie en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Bij het ministerie van Buitenlandse Zaken was hij onder andere ambassadesecretaris van de Permanente Vertegenwoordiging bij de EU, Brussel; Hoofd politieke sectie Nederlandse Ambassade Sana’a, Jemen en plaatsvervangend afdelingshoofd afdeling Zuidoost-Azië.
 
Sinds 2009 is de heer Van Campen verbonden aan de Directie Economie en Mobiliteit van de provincie Noord-Brabant in de functie Hoofd Internationale Zaken. Hij is daarbij verantwoordelijk voor de bevordering van het internationale vestigingsklimaat van Brabant, de internationale handelsbevordering en het optimaal benutten van de Europese fondsen voor de regio. In deze functie werkt hij intensief met het regionale bedrijfsleven samen.
 
De heer Van Campen is Lid van de Raad van Toezicht van de Internationale School Breda en lid van de  Werkveld Advies Raad (WAR), opleiding Integrale Veiligheid van de Avans Hogeschool Brabant.  Terug.