Daelzicht

Voorzitter en lid Raad van Toezicht

Mevrouw Antoinette Knoet-Michels is per 1 november benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Daelzicht, zorginstelling in Limburg voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. De heer Charles Evers is benoemd als lid van de Raad van Toezicht. Hij treedt aan op 1 november.

Mevrouw Knoet-Michels, was tot 1 mei 2016 voorzitter van het College van Bestuur van het Regionaal Opleidingscentrum (ROC) Ter AA in Helmond. Daarvoor was zij rector/ directeur van meerdere scholengemeenschappen. Zij zat daarnaast in het bestuur of de Raad van Toezicht van diverse onderwijs-, welzijns- en maatschappelijke instellingen. Momenteel is mevrouw Knoet-Michels toezichthouder bij een grote onderwijsinstelling en een organisatie in de kinderopvang.

De heer Evers was tot 1 juli 2016 lid van de Raad van Bestuur (CFO) van Stichting Zuyderland Medisch Centrum en Zorg (voorheen Atrium-Orbis) in Heerlen/Sittard. Voordat hij CFO bij Atrium werd, bekleedde hij bestuurlijke financiële functies bij onder andere Unilever, Luchthaven Schiphol en Medisch Centrum Haaglanden. Terug.