De Friesland Zorgverzekeraar

Twee senior accountmanagers

De heer Edwin Frenay van ’t Veen en de heer Paul Offringa zijn benoemd tot senior accountmanager bij De Friesland Zorgverzekeraar. Beiden zullen hun werkzaamheden starten op de Business Unit Zorg & Gezondheid.  

De heer Frenay van ’t Veen heeft ruime ervaring als manager en leidinggevende binnen de gezondheidszorg. Tot zijn specifieke klinische aandachtsgebieden behoren onder meer de oncologie/hematologie en dialyse. Daarnaast heeft hij ook een aantal management functies bekleed op het gebied van voorlichting en advisering.
 
Tot zijn overstap naar DFZ is de heer Frenay van ’t Veen in dienst geweest van de Saxenburg Groep, als Zorgondernemer en als Programma Manager Oncologie en Excellente Zorg. In de rol van Zorgondernemer is hij op strategisch niveau integraal verantwoordelijk geweest voor de onderneming cardiologie-longgeneeskunde en de onderneming chirurgie-orthopedie-urologie, met onder meer de verantwoordelijkheid voor verkoop, innovatie en inkoop van gerelateerde producten. De heer Frenay van ’t Veen start per 1 april 2015.
 
De heer Offringa heeft een jarenlange ervaring binnen de ziekenhuiswereld. Hij heeft er diverse leidinggevende functies bekleed en was op verschillende terreinen actief, variërend van externe financiering, marketing en beschouwende specialismen. Ook in de verzekeringswereld heeft de heer Offringa ervaring. Zo was hij  Manager Zorg bij Agis en eerder Accountmanager Zorg bij ANOZ.
 
De heer Offringa is momenteel werkzaam als Manager Commerciële Zaken bij ziekenhuis Bernhoven. In die functie draagt hij verantwoordelijkheid voor de verkoop aan zorgverzekeraars, de inkoop van het ziekenhuis, aanbestedingen, marketing & communicatie, relatiebeheer met de eerste lijn, de provincie en gemeentes, subsidies en (e-Health) projecten. De heer Offringa start per 1 mei 2015. Terug.