DUWO

Algemeen Directeur

De heer Antoine Fraaij wordt per 1 september 2016 de nieuwe algemeen directeur van studentenhuisvester DUWO. Hij is de opvolger van de heer Jan Benschop die vorige week, na 23 jaar, afscheid nam van de organisatie.
 
De heer Fraaij is op dit moment werkzaam als directeur bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en Bedrijfskunde in Delft en Rotterdam. In het verleden bekleedde hij verschillende directiefuncties bij de vastgoedafdelingen van onder meer AT&T, Center Parcs en Desenco Group.

De heer Fraaij is sinds 2004 verbonden aan de Radboud Universiteit, aanvankelijk als directeur van ondersteunende afdelingen, waaronder Vastgoed, ICT en Facilitair. Sinds mei vorig jaar is hij directeur van Radboud Innovation, een nieuwe organisatie die zich bezighoudt met innovatie en de vertaling van wetenschappelijke kennis naar bedrijfsleven en markt. Tevens leidt hij als statutair directeur verschillende bedrijfsonderdelen van de universiteit (onder meer vastgoedexploitatie, bedrijfsparticipaties en het interne detacheringsbureau). Terug.