Eno Zorgverzekeraar

Twee leden Raad van Commissarissen

De ledenraad van zorgverzekeraar Eno heeft met ingang van 1 februari 2015 mevrouw Trienke Stellema en de heer drs. Bernard Arnold benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

Mevrouw Stellema is momenteel voorzitter van het Bestuur van het Fonds NutsOhra, een vermogensfonds voor kwetsbare groepen in de samenleving. Tot 2013 maakte zij deel uit van de Raad van Bestuur van het Kennemer Gasthuis. Daarvoor heeft zij verschillende directieposities vervuld binnen financiële dienstverlener ABN AMRO. Zij is verder voorzitter van de Raad van Commissarissen van Medisch Centrum Kinderwens, voorzitter van de Raad van Toezicht van Lidz (Lean in de zorg) en lid van de Raad van Commissarissen van Annatommie mc.

De heer Arnold heeft ruime ervaring als
(interim-)bestuurder en toezichthouder binnen de zorg en het openbaar bestuur. Op dit moment vervult de heer Arnold de positie van bestuurder a.i. bij Plantein. In vaste dienst was hij onder meer voorzitter Raad van Bestuur van Hilverzorg en Gemeentesecretaris bij de Gemeente Almere. De heer Arnold begon zijn loopbaan na zijn studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen bij Unilever waar hij diverse managementfuncties vervulde. Terug.