Gemeente Den Haag

Algemeen Directeur dienst Stedelijke Ontwikkeling

Het college van Burgemeester en Wethouders van Den Haag heeft de heer Ronald Nomes aangesteld als nieuwe algemeen directeur van dienst Stedelijke Ontwikkeling.  De heer Nomes begint op 15 juni. 

Op dit moment is hij adjunct-directeur Projecten bij ProRail, een directie met 860fte en 1050 projecten in portefeuille. Bij ProRail is de heer Nomes ook kwartiermaker Transitie, directie Projecten, waarbij hij verantwoordelijk is voor de realisatie van de transitie.  Daarnaast is hij bestuurslid Stichting Bewuste Bouwers; een stichting die zich richt op verbetering van omgevingsmanagement, maatschappelijk en verantwoord ondernemen, veiligheid en duurzaamheid bij bouw- en infraprojecten.

De heer Ronald Nomes: “Als directeur Stations was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van alle grote stationsprojecten, waaronder Rotterdam-  én Den Haag Centraal. Ik ben er trots op dat ik in nu in mijn eigen stad, samen met de collega’s van DSO en samen met alle gemeentelijke diensten, mag werken aan economie, ruimte, mobiliteit, ontwikkeling, wonen en  alle andere opgaven waarvoor we aan de lat staan.  Ik verheug me op een mooie samenwerking!” Terug.