Gemeente Gouda

Gemeentesecretaris/ Algemeen Directeur

Mevrouw Martien Branderhorst is per 15 oktober 2016 benoemd tot gemeentesecretaris/ algemeen directeur van de gemeente Gouda.
 
Momenteel werkt zij als sectormanager Orthopedie, Hand- en Polscentrum en Plastische Chirurgie in het HagaZiekenhuis/Reinier Haga Groep. Vanaf 2014 heeft zij hier tevens de opdracht om een Orthopedisch Centrum te realiseren, op zich genomen. Voor haar periode in de zorgsector, was mevrouw Branderhorst onder andere werkzaam als beleidsdirecteur financiën bij de Universiteit Utrecht. Tevens bekleedt zij enkele nevenfuncties, zo is zij sinds 2013 lid van de Raad van Toezicht van LMC Voorgezet Onderwijs in Rotterdam en omstreken. Van 2007 - 2015 was mevrouw Branderhorst actief als Statenlid van de provincie Zuid-Holland.
 
Mevrouw Branderhorst is verheugd dat de gemeente Gouda in haar de geschikte kandidaat ziet voor de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur. “Ik kijk erg uit naar de samenwerking en heb veel zin om aan de slag te gaan in en voor de mooie stad Gouda.” Terug.