Gemeente Westland

Gemeentesecretaris

Het college van burgemeester en wethouders heeft mevrouw Lidia Spindler per 1 januari 2018 benoemd tot gemeentesecretaris/ algemeen directeur van de gemeente Westland. Zij volgt hiermee de heer Maarten van Beek op die vanaf 1 januari programmamanager in Westland wordt.

Mevrouw Spindler wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie. Op dit moment vervult zij deze functie bij de gemeente Bergen op Zoom. Mevrouw Spindler is een ervaren manager in de publieke sector. Naast gemeentesecretaris in Bergen op Zoom was zij ook hoofd Organisatieadviesgroep Leeuwendaal en is zij onder meer werkzaam geweest voor de gemeente Zoetermeer en de gemeente Vlaardingen.

Wethouder Peter Ouwendijk (o.a. Organisatie) over de benoeming: “Westland is een innovatieve en dynamische gemeente met een gemeentelijke organisatie die ook steeds in ontwikkeling is en vooruit wil. De daadkrachtige en verbindende stijl van Lidia Spindler past goed bij onze gemeente en organisatie. Ook haar ervaring als gemeentesecretaris en overige overheidservaring sluit goed aan bij ons profiel. Haar huidige woonplaats Schipluiden is‘om de hoek’ van Westland waardoor zij ook bekend is met onze gemeente.” Terug.