Gemeente Zoetermeer

Gemeentesecretaris

De heer André Huykman wordt per 1 september de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Zoetermeer. De heer Huykman is momenteel gemeentesecretaris bij Leidschendam-Voorburg.

Vanaf 2014 is de heer Huykman gemeentesecretaris/algemeen directeur bij Leidschendam-Voorburg. Daarvoor was hij concerndirecteur bij deze gemeente. Hij staat bekend om zijn bevlogenheid en ambitie om de kwaliteit van dienstverlening op een hoger niveau te brengen. Daar heeft hij zich in Leidschendam-Voorburg met succes op gericht. Ook heeft hij zich ingespannen om van de regio Haaglanden de meest innovatieve regio te maken.
 
Huykmans hart ligt bij het openbaar bestuur. Dat blijkt uit zijn cv. Hij werkte onder meer als manager, afdelingshoofd en beleidsadviseur in de gemeenten Dordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda.
 
De heer Huykman kijkt ernaar uit om invulling te geven aan zijn functie van gemeentesecretaris in Zoetermeer. "Ik verheug me erop om samen met de organisatie en het bestuur verder vorm te geven aan de invulling van de ambities van de gemeente Zoetermeer. Vanuit mijn overtuiging dat mensen en resultaten altijd boven systemen en procedures staan. Geen ‘mode’, geen ‘eendagsvliegen’, maar echte verandering en een toekomstgerichte manier van werken." Terug.