Hanzehogeschool Groningen

Dean Instituut Bedrijfskunde

Hanzehogeschool Groningen heeft mevrouw Bejanne Hobert benoemd tot dean van het Instituut voor Bedrijfskunde. Mevrouw Hobert is nu nog dean van de Academie voor Verpleegkunde, zij zal per schooljaar 2014/2015 starten als dean van het Instituut voor Bedrijfskunde.
 
Mevrouw Hobert is sinds 2011 verbonden aan de Hanzehogeschool, daarvoor was zijn bijna tien jaar werkzaam bij ROC Friese Poort als eindverantwoordelijk directeur binnen het economisch domein. Eerder vervulde mevrouw Hobert de functie van adjunct-directeur Volwasseneneducatie bij ROC Eindhoven. Als adjunct-directeur van het Economisch Lyceum Eindhoven en secretaris van de centrale directie van het Technisch Lyceum Eindhoven deed zij ervaring op binnen het management van economisch en technisch onderwijs.
 
Na het voltooien van de lerarenopleiding  Geschiedenis, en Economische Wetenschappen en Recht, gaf mevrouw Bejanne enkele jaren onderwijs in het voortgezet en beroepsonderwijs. Later voltooide zij nog de doctoraalopleiding Interdisciplinaire Onderwijskunde en behaalde zij de master Management in Education. Terug.