Hogeschool Utrecht

Instituutsdirecteur ICT

Het college van bestuur van de Hogeschool Utrecht heeft mevrouw Stella Kuin benoemd tot Instituutsdirecteur ICT bij de Faculteit Natuur en Techniek. Haar benoeming gaat per 1 januari 2014 in.
 
Mevrouw Kuin is nu nog Hoofd ICT bij het Kadaster, eerder vervulde zij directie- en managementfuncties gerelateerd aan ICT bij het Centrum voor ICT van de Belastingdienst en Wehkamp. Ook was mevrouw Kuin programmanager bij het Concern voor Informatiemanagement van de Politie.
 
Na een doctoraalstudie Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente, volgde mevrouw Kuin een programma Bestuurlijke Informatiekunde aan de Open Universiteit.
 
In 2010 werd mevrouw uitgeroepen tot “Vrouwelijke Manager in IT”, een award uitgereikt door de stichting Women in IT. "Stella blijkt een uitstekende manager binnen een politiek uitdagende omgeving en is een motor achter het professionaliseren van de organisatie. Stella onderkent de verbindingen tussen de verschillende stakeholders en de keuzes die zij de hele dag door maakt. Zij heeft een visie en bepaalt haar eigen koers. Maar vergeet hierbij niet haar teamleden bij het proces te betrekken met de nodige verantwoordelijkheid” - aldus de jury. Terug.