Jeugdtandzorg West

directeur-bestuurder

Mevrouw Nicolette Kleppe wordt per 1 februari 2019 de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Jeugdtandzorg West in Den Haag.
 
Mevrouw Kleppe is vertrouwd met de tandheelkundige zorg. Sinds 2014 was zij regiomanager bij Dental Clinics. Daarvoor heeft zij diverse managementposities bekleed in de zorgsector. Zo was mevrouw Kleppe werkzaam bij DC Klinieken, na haar masteropleiding Management in de Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit.

De raad van toezicht van Stichting Jeugdtandzorg West is zeer verheugd met de komst van Nicolette Kleppe. Met haar komst verwacht de raad een directeur-bestuurder die de sector kent en de organisatie een nieuwe fase in zal leiden. Daarbij zal de nadruk liggen op meer verbinding met (potentiële) ketenpartners in de regio en wijken waarin Jeugdtandzorg West gevestigd is. Ook zullen nieuwe behandelingen ontwikkeld en geïmplementeerd worden en is er vooral volop aandacht voor kindvriendelijke praktijkvoering en het samenwerken met ouders/verzorgers.

Mevrouw Kleppe over haar aanstelling: “Jeugdtandzorg West staat voor een mooie maatschappelijke doelstelling. Er liggen kansen om jeugdigen die geen mond- en tandheelkundige zorg krijgen te bereiken en ons meer te verbinden in de wijk, met ketenpartners en collega/instellingen. De mondzorg is sterk in ontwikkeling, en het is mooi om te zien dat Jeugdtandzorg West de koers naar preventie heeft ingezet en innoveert. De medewerkers zijn zeer gedreven. Ik verheug me op de samenwerking.”