jeugdtandzorg west

voorzitter en lid raad van toezicht

Vanaf januari is de heer Mohamed el Achkar als voorzitter en mevrouw Lies van Gennip als lid van de raad van toezicht van Jeugdtandzorg West benoemd. 

Stichting Jeugdtandzorg West heeft sinds de oprichting in 1925 als doel “het bevorderen van een goede mondgezondheid aan jeugdigen, in het bijzonder aan risicogroepen in het werkgebied van de stichting.” Het werkgebied van de stichting omvat Den Haag en Rijswijk.De stichting werkt samen met aangesloten basisscholen, GGD Den Haag, consultatiebureaus, Gemeente Den Haag, zorgverzekeraars, TNO, universiteiten en andere zorgverleners om haar doelen te kunnen bereiken. 

Mevrouw Van Gennip was tot voor kort directeur van Nictiz, eerder bekleedde zij de functie van lid raad van toezicht bij Novadic Kentron, momenteel is zij onder andere toezichthouder bij het Dordtse Albert Schweitzer Ziekenhuis.

De heer El Achkar is momenteel bestuurder van woningcorporatie Woonstad Rotterdam. Eerder vervulde hij diverse directiefuncties bij de Gemeente Den Haag en bij PostNL. Toezichthoudende ervaring heeft de heer El Achkar onder andere in de corporatiesector.