Laurentius Ziekenhuis

Lid Raad van Toezicht

De heer Peter Sampers is per 1 januari 2017 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Laurentius Ziekenhuis in Roermond.

De heer Sampers beschikt over ruime praktijkervaring in financieel management en brede bestuurlijke ervaring bij Nederlandse en internationale organisaties, waaronder DSM, Philips en de Frans Maas Groep. Hij is registeraccountant, momenteel werkzaam als senior accounting officer bij DSM en hij is hoogleraar Financial Accounting aan de Universiteit Maastricht.

“De functie voor lid Raad van Toezicht met deze portefeuille vind ik een mooie uitdaging omdat financiële besturing, corporate governance en risicomanagement binnen mijn werk altijd mijn aandacht hebben gehad.  Door mijn werkzaamheden voor de Raad van de Jaarverslaggeving heb ik kennis van de wet- en regelgeving in de gezondheidszorg”, aldus de heer Sampers over zijn benoeming. Binnen de Raad van Toezicht van het Laurentius Ziekenhuis is hij verantwoordelijk voor de portefeuille financiën, vastgoed en ICT. Terug.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer