Laurentius Ziekenhuis

Voorzitter Raad van Bestuur

Mevrouw Marja Weijers is benoemd tot voorzitter raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. De raad van toezicht is tot deze keuze gekomen na een zorgvuldige selectieprocedure met betrokkenheid van cliëntenraad, ondernemingsraad, bestuur medische staf en managementteam en geeft aan ervan overtuigd te zijn met mevrouw Weijers een deskundige en ervaren nieuwe voorzitter raad van bestuur benoemd te hebben.

Mevrouw Weijers is begonnen als verpleegkundige waarna ze na diverse managementfuncties bij verschillende zorginstellingen, de functie van directeur patiëntenzorg in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen bekleedde. Momenteel is zij lid raad van bestuur bij Alrijne Zorggroep in Leiden. Alrijne Zorggroep is een fusieorganisatie van het Diaconessenhuis Leiden en Rijnland Zorggroep.

Mevrouw Weijers beschikt over ruime ervaring met alle aspecten van zorg en specifieke expertise op het gebied van kwaliteit en veiligheid, financiën en het opbouwen en onderhouden van samenwerkingsrelaties in een zorgnetwerk. Mevrouw Weijers start op 1 mei 2015. Terug.