Woningcorporatie Lefier

Directeur Maatschappelijk Presteren

Mevrouw Sandra van Gaalen is benoemd tot Directeur Maatschappelijk Presteren bij woningcorporatie Lefier. Mevrouw Van Gaalen start per 1 januari 2016 in haar nieuwe functie. Samen met de bestuurder, de directeur Vastgoed en de directeur Financiën en Ondersteuning gaat zij deel uitmaken van de top van Lefier.

Mevrouw Van Gaalen is nu Programmadirecteur Mens en Werk bij MVO Nederland. Zij heeft eerder ruim tien jaar gewerkt bij het UWV in diverse leidinggevende posities waarin optimalisatie van dienstverlening en processen centraal stond. Mevrouw Van Gaalen heeft een sterke binding met het noorden van het land.

Lefier is een vernieuwende corporatie in Noord-Nederland die op 1 januari 2009 is ontstaan door een fusie van drie corporaties; In (Groningen), Volksbelang (Hoogezand) en Wooncom (Emmen/Stadskanaal/Borger-Odoorn). Een maatschappelijk betrokken, daadkrachtige organisatie die dicht bij haar huurders en partners wil staan. Als verhuurder en beheerder van ruim 30.000 verhuureenheden is Lefier marktleider in de regio. Terug.