Magentazorg

Voorzitter Raad van Bestuur

Mevrouw Jeltje Schraverus is vanaf 1 januari 2016 benoemd tot voorzitter raad van bestuur van Magentazorg.
 
Mevrouw Schraverus heeft een lange staat van dienst in de zorg. Na haar middelbare school heeft zij gekozen voor de opleiding tot verpleegkundige in het Andreas Ziekenhuis in Amsterdam. Enkele jaren na afronding van haar opleiding is zij eerst hoofdverpleegkundige geworden en daarna hoofd klinische zorg in het OLVG in Amsterdam.
 
In haar verdere loopbaan heeft zij zowel directie- en bestuursfuncties bekleed in ziekenhuizen en andere zorginstellingen, als functies als adviseur en interimmanager bij verschillende organisatieadviesbureaus. Bij deze bureaus heeft zij ook ervaring opgedaan in sectoren buiten de zorg. In de wereld van de zorg is zij vooral bekend geworden als voorzitter raad van bestuur van het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Flevoziekenhuis in Almere. Momenteel geeft mevrouw Schraverus leiding aan de adviesgroep gezondheidszorg bij Price Waterhouse Coopers.
 
Magentazorg biedt samen met haar organisatieonderdelen Actiezorg en Behandelzorg een integraal aanbod van wonen en zorg in de regio Noord-Kennemerland. Terug.