Omring

Bestuurder

De Raad van Toezicht van zorgorganisatie Omring heeft de heer Julius Roorda benoemd als bestuurslid. De heer Roorda zal per 1 september 2017 samen met mevrouw Jolanda Buwalda, de collegiale Raad van Bestuur van Omring vormen.

Momenteel is de heer Roorda lid van de Raad van Bestuur van zorgorganisatie De Wever in Tilburg. Voor zijn bestuursfunctie bij De Wever was hij werkzaam binnen en buiten de gezondheidszorg. Hij heeft verschillende (financiële) directie- en managementfuncties vervuld bij onder andere de Tomingroep in Hilversum, Welstaete (een rechtsvoorganger van BrabantZorg) in Uden-Veghel, Nuon en Schiphol. De heer Roorda heeft een achtergrond als bouwkundige en bedrijfseconoom.

De heer Roorda over zijn komst naar Omring: “Ik ben erg enthousiast om bij Omring te komen werken. Omring is een koploper in de ouderenzorg en een voorbeeld voor veel zorgorganisaties. Zij levert uitstekende zorg en diensten aan cliënten en bewoners in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en Texel, met betrokken medewerkers en vrijwilligers. Ik zet mij graag in om dat zo te behouden en verder te verbeteren.” Terug.