Patrimonium woonservice

Directeur-bestuurder

Trees van Haarst, huidig directeur Advies en Services (A&S) bij Portaal in Utrecht is de nieuwe directeur van Patrimonium woonservice. Zij volgt Piet de Vrije op, die per 1 januari na 20 jaar Patrimonium gaat verlaten om met pensioen te gaan.
 
Van Haarst, 56 jaar en geboren in Maleisië, heeft een indrukwekkende staat van dienst. Zij startte haar loopbaan als volkshuisvester bij de Stichting Jongerenhuisvesting in Utrecht en werkte daarna 7 jaar in de woonruimte­verdeling bij de gemeente Rotterdam.
Eind jaren ’90 werd Trees van Haarst sectorhoofd Sociale Zaken en directeur Inwonerszaken in Arnhem. Vervolgens werd ze directeur Werk, Zorg en Inkomen en directeur/ kwartiermaker van De Nieuwe Dienst van de gemeente Eindhoven. In 2009 stapte Van Haarst over naar woningcorporatie Portaal in Utrecht. Daar was ze achtereenvolgens regiodirecteur en directeur Bedrijfsvoering.
 
Vanaf 1 februari 2016 begint Trees van Haarst in haar nieuwe functie als directeur van Patrimonium woonservice. De Raad van Commissarissen van Patrimonium woonservice is verheugd met de komst van deze ervaren bestuurder. Voorzitter Arie Elsenaar: ‘Met deze keuze voor Trees van Haarst mogen we iemand binnen de organisatie verwelkomen die zich in een bestuurdersrol binnen de volkshuisvesting al ruimschoots heeft bewezen. In haar voorgaande functies heeft de klant altijd duidelijk centraal gestaan en dat spreekt ons zeer aan. Buiten dat, denken we ook dat onze nieuwe directeur op persoonlijk vlak past bij de organisatie, onze huurders en de partijen waar Patrimonium nauw mee samenwerkt.’ Terug.