PCOU Willibrord

Drie leden Raad van Toezicht

PCOU Willibrord, aanbieder van basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs in Utrecht en omgeving, heeft drie nieuwe leden in haar raad van toezicht benoemd.
 
Vanaf 1 januari hebben mevrouw Erica Schaper, de heer Stan Topouzis en de heer Sennay Ghebreab zitting in de Raad van Toezicht.
 
Mevrouw Schaper is benoemd op voordracht van de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR) van Stichting PCOU. Zij heeft binnen de raad van toezicht het aandachtsgebied onderwijskwaliteit en -ontwikkeling. Mevrouw Schaper is werkzaam als voorzitter van het college van bestuur van NHL Steden, een hogeschool in Noord-Nederland. Eerder was ze onder meer algemeen directeur van de FNV en directeur-eigenaar van een bureau voor interim-management, advies en coaching.
 
De heer Topouzis is benoemd op voordracht van de GMR Willibrord Stichting. Hij heeft binnen de raad van toezicht het aandachtsgebied financiën en bedrijfsvoering. De heer Topouzis is werkzaam als toezichthouder bij de Nederlandsche Bank en was eerder in verschillende functies werkzaam in het bankwezen.
 
De heer Ghebreab heeft binnen de raad van toezicht het aandachtsgebied sociale innovatie en technologische ontwikkeling. Hij is werkzaam aan de Universiteit van Amsterdam en geeft leiding aan de faculteit Social Science van het Amsterdam University College. Eerder was hij in diverse functie verbonden aan universiteiten.