Pluryn

Bestuurder

Met grote enthousiasme verwelkomt Pluryn André Brand als nieuwe bestuurder. Hij start zijn werkzaamheden per 1 september. Met de benoeming van André is de raad van bestuur weer voltallig na het vertrek van Annette Imhof.

André Brand was lang werkzaam in het verzekeringswezen voordat hij in 2007 de stap naar de zorg maakte. Hij werkte onder meer bij Achmea en Cordaan. De afgelopen vier jaar was André voorzitter raad van bestuur bij HilverZorg. Deze laatste organisatie stond er bij zijn aantreden slecht voor, zowel financieel als zorginhoudelijk. Het tij is inmiddels in samenwerking met de medewerkers volledig gekeerd. Dat maakt het voor André het juiste moment om te kiezen voor Pluryn. “Het verandertraject dat HilverZorg de afgelopen jaren heeft gevolgd, doet me sterk denken aan de strategische koerswijziging die bij Pluryn is ingezet: de cliënt centraal en de basis op orde. Daar gaat mijn hart als bestuurder sneller van kloppen. Ik weet dat ik ook bij Pluryn een verschil kan maken, in nauwe samenwerking met Eddy en Mirjam, de andere bestuursleden, en medewerkers en cliënten.”


Rutger Koopmans, voorzitter raad van toezicht: “We zijn zeer verheugd dat we André Brand kunnen verwelkomen als nieuw lid van de raad van bestuur. Met André hebben we een zeer ervaren bestuurder aan boord die Pluryn kan helpen in de volgende belangrijke fase. Hij zal helpen verder te bouwen aan Pluryn als hoogspecialistische aanbieder van zorg, die gemotiveerde medewerkers blijvend weet te boeien en te binden.”

Eddy van Doorn, voorzitter raad van bestuur: “Met zijn ervaring en duidelijke passie voor persoonsgerichte zorg is André de ideale bestuurder om Pluryn naar nieuwe hoogten te brengen. Zijn visie sluit naadloos aan bij de waarden van Pluryn en ons strategisch beleidsplan. Hij deelt onze overtuiging dat ieder mens recht heeft op een goed leven en we voortdurend moeten streven naar het verbeteren van de kwaliteit van zorg en ondersteuning. De uitdagingen waar Pluryn voor staat, zoals de aanpassing van het aansturingsmodel en het streven naar financieel herstel, spreken André aan en motiveren hem om de vaart erin te houden bij de beweging die we met elkaar maken. Mirjam en ik kijken ernaar uit om samen met hem te werken aan een sterker Pluryn, waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.”