Pro Senectute

Leden Raad van Toezicht

Stichting Pro Senectute biedt huisvesting en zorg aan gelijkgestemde senioren. De organisatie heeft drie nieuwe leden geselecteerd voor haar Raad van Toezicht. Hun benoeming gaat in op 1 juni 2017. Mevrouw Monica Haimé, Thessa van der Windt en Petra van Zuijlen zullen dan toetreden tot de Raad.

Mevrouw Haimé is directeur van adviesbureau Haimé Consult en gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement, verandermanagement en conflicthantering in de zorg. Tevens is zij docente van de NVTZ Academie en kerndocente van de Opleiding Kwaliteitsfunctionaris. Mevrouw Haimé  zal benoemd worden op bindende voordracht van de Centrale Cliëntenraad. Binnen de Raad van Toezicht is zij verantwoordelijk voor de portefeuille zorginhoud, kwaliteit en veiligheid.

Mevrouw Van der Windt was tot voor kort advocaat bij DLA Piper. In 2016 richtte zij O2 Legal op en adviseert zij organisaties en instanties over strategisch arbeidsrecht en gezondheidsrecht. Binnen de Raad van Toezicht van Pro Senectute houdt mevrouw Van der Windt zich bezig met juridische zaken.

Mevrouw Van Zuijlen was partner bij Ernst & Young (EY). Tevens is zij toezichthouder bij de William Schrikker Groep. Binnen de Raad van Toezicht van Pro Senectute is mevrouw Van Zuijlen verantwoordelijk voor de portefeuille financiën, vastgoed en ICT.

De drie nieuwe leden starten met een inwerkprogramma vanaf 1 februari tot 29 mei om de overgang van de huidige naar de nieuwe samenstelling van de Raad van Toezicht zo goed mogelijk te laten verlopen. Terug.