rdog hollands midden

directeur bedrijfsvoering & organisatieontwikkeling

Het Dagelijks Bestuur van Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden heeft de heer Dennis Christmas per 1 januari 2021 benoemd als directeur Bedrijfsvoering en Organisatieontwikkeling.

De heer Christmas heeft zeer ruime ervaring in de ontwikkeling van maatschappelijke organisaties, zodat deze door wendbaarder te worden de steeds veranderende maatschappelijke opgaven aankunnen. Hij heeft tientallen organisaties begeleid als Directeur Zorg binnen TwynstraGudde, als partner binnen Bebright Consultancy en als lid van de Raad van Bestuur tijdens de oprichting van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht.

Het afgelopen jaar zijn de eerste stappen gezet in het programma RDOG2024, een programma dat de RDOGHM toekomstbestendig moet maken: strategisch wendbaar, modern en klantgericht.

Versterking van de directie was nodig voor de realisatie van dit programma en versterking van de bedrijfsvoering. Het bestuur heeft na een uitgebreide selectieprocedure vastgesteld dat de heer Christmas ook de komende jaren de meest geschikte persoon is om het programma en de organisatieontwikkeling verder te leiden. Hij vormt de directie samen met de heer Sjaak de Gouw, directeur Publieke Gezondheid.