Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe

Directeur

De heer Herre Dijkema is per 1 maart 2017 benoemd als statutair directeur Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe. Hij volgt hiermee de heer Jurriaan de Mol op, die onlangs RBT KAN verruilde voor een nieuwe functie bij NBTC Holland Marketing in Den Haag.

De heer Dijkema was de afgelopen jaren directeur financiën en organisatie bij VVV Nederland. Voor deze periode was hij werkzaam bij onder meer bij Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) Rijn IJssel en de Belastingdienst.

Adjunct directeur Hanneline Oosting-Adriaansens is verheugd over de aanstelling van de heer Dijkema. "Zijn goede kennis van de toeristisch-recreatieve sector, het publiek private netwerk en van het gastheerschap, de VVV organisatie, in combinatie met zijn financiële achtergrond zijn een grote waarde voor onze organisatie."

De heer Dijkema ziet uit naar zijn nieuwe functie. “Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe heeft de afgelopen jaren al heel veel bereikt met haar collectieve marketingaanpak die ze samen met overheden en het toeristisch-recreatief bedrijfsleven uitvoert. Ik zie er naar uit om daar samen met de medewerkers van het bureau verder uitvoering aan te geven en zo een bijdrage te leveren aan een groei in de vrijetijdseconomie in de regio Arnhem Nijmegen en de Veluwe.“ Terug.