ROC Midden Nederland

Benoeming geheel nieuw directieteam

ROC Midden Nederland heeft in 2011 haar organisatiestructuur omgevormd van 4 onderwijssectoren naar 12 MBO-colleges om het onderwijs branchegerichter, effectiever en aantrekkelijker te maken. Het nieuwe directieteam wordt gevormd  door zowel interne als extern geworven directeuren.
 
Het College van Bestuur was extern met name op zoek naar geschikte vrouwelijke kandidaten en kandidaten met een multiculturele achtergrond om ook in de top van de organisatie een betere afspiegeling van de maatschappij aan te brengen. Daarnaast zocht het College naar resultaatgerichte managers met verbindende leiderschapskwaliteiten en trekkers voor het majeure cultuurverandertraject.

De volgende externe directeuren zijn benoemd:
  • Rosanna Duttenhofer, was directeur bedrijfsvoering bij het Ministerie van Justitie, nu directeur Creative College. Rosanna Duttenhofer wordt getypeerd als ambitieus en gedreven, resultaatgericht met oog voor de mens, goed in het richting geven van verandertrajecten.
  • Ebby Pelsma, was opleidingsmanager CMV bij Hogeschool Utrecht, nu directeur van het Welzijn College. Ebby Pelsma is iemand die sterk is in het vertrouwen opbouwen, het nemen van verantwoordelijkheid, resultaatgericht en oprecht betrokken.
  • Rukiye Sarizeybek, was senior consultant bij Berenschot, nu directeur van het ICT College. Rukiye Sarizeybek wordt getypeerd als verbindend en communicatief zeer vaardig, van nature doelgericht, gedreven en vasthoudend.
  • Annette van ’t Sant, was directeur bestuurder bij MEE Amstel & Zaan, nu directeur van het Gezondheidszorg College. Annette van ’t Sant is een daadkrachtig, zelfbewust en zakelijk leider, onderzoekend en ondernemend en resultaatgericht van aard.
  • Pieter van Hoorn, was directeur vastgoedbedrijf bij Rivierduinen, nu directeur van het Bouw en Interieurcollege. Pieter van Hoorn is goed in het bouwen en verder vormgeven, het neerzetten van een sterk merk in de markt en het enthousiasmeren van zijn team.
  • Harm Booi, was interim manager onderwijssector, nu directeur van het Horeca & Travel College. Harm Booi wordt getypeerd als gedreven, enthousiast, positief en heeft in verschillende werkvelden succesvol leiding gegeven aan veranderingstrajecten.
  • Janine Verbers, was sectordirecteur ad interim, gedetacheerd vanuit Hogeschool Utrecht, nu directeur van het Tech College. Janine Verbers is ontwikkel- en resultaatgericht, denkt van buiten naar binnen en toont zich daadkrachtig in haar leiderschap. Terug.