ROC Nijmegen

Onderwijsdirecteuren sector Economie en sector Zorg, Welzijn & Sport

Sector Economie

Mevrouw Anja Hagenaars is per 1 november benoemd tot onderwijsdirecteur van de sector Economie.
Mevrouw Hagenaars is haar onderwijscarrière begonnen bij een rechtsvoorganger van ROC Nijmegen; van 1984 tot 1990 werkte zij bij de Streekschool Jong Leven als docent en projectcoördinator. Sinds 2014 is zij werkzaam als directeur bij het cluster Zorg bij Rijn IJssel in Arnhem. Daarvoor werkte mevrouw Hagenaars onder andere acht jaar bij Rijn IJssel als directeur bij de sector Economie & Uiterlijke verzorging. Vanaf 1990 vervult zij directie functies bij Rijn IJssel en diens rechtsvoorgangers.

Mevrouw Hagenaars is bevoegd docent Nederlands en Theologie, deed vervolgens haar doctoraal bestuurskunde- en organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en volgde recent een leergang psychologie voor managers aan Nijenrode Business Universiteit. Naast het directeurschap heeft mevrouw Hagenaars aan veel projecten gewerkt met de aandachtsgebieden nieuwbouw, renovatie en HRM.

Sector Zorg, Welzijn & Sport
Vanaf 1 oktober gaat de heer Albert Zeggelaar bij ROC Nijmegen van start als onderwijsdirecteur van de sector Zorg, Welzijn & Sport. Momenteel is de heer Zeggelaar nog werkzaam als directeur Onderwijs van MBO College West, ROC van Amsterdam. MBO College West is het college voor Zorg, Welzijn en Laboratoriumonderwijs.

De heer Zeggelaar kent het Nijmeegse en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Oosterhout. Hij heeft onder andere als docent en als manager gewerkt bij Rijn IJssel (CIOS). Hij heeft diverse opleidingen en studies gevolgd waaronder een studie Management in Education, public & non-profit management aan de Universiteit van Tilburg. Vanaf 2012 is de heer Zeggelaar bezig met een promotie- onderzoek.

De heer Zeggelaar heeft ervaring als trainer-coach en als bestuurslid van stichting CIOS NL. De MBO Raad kent hij van binnenuit als lid van de Branchecommissie Sport, BTG ZWS. Hij heeft als groepscommandant/instructeur gewerkt bij Defensie (Koninklijke Landmacht). Bewegen, sporten en gezond leven vormen de rode draad in het leven van de heer Zeggelaar. Terug.