ROC West Brabant

Directeur Service Center

ROC West Brabant benoemt de heer Aad Pereboom tot directeur van zijn nieuwe Service Center. Hij treedt op 17 juni in functie.
 
De heer Perenboom is nu nog directeur van Trevin, een shared service organisatie voor enkele woningbouwcorporaties. Op meerdere plekken heeft hij de afgelopen jaren gewerkt in en aan centra voor dienstverlening. Zo was de heer Pereboom onder andere werkzaam bij woningcorporatie Wooncompagnie, de ING Bank en energiebedrijf Eneco.
 
Na zijn HEAO behaalde de heer Pereboom zijn MBA aan de Business School Nederland, ook volgde hij enkele professionele opleidingen aan de AOG School of Management (Rijksuniversiteit Groningen).
 
Het Service Center ontstaat door de concentratie van alle werkzaamheden binnen ROC West Brabant op het gebied van de deelnemersadministratie, de financiële administratie en de personeels- en salarisadministratie. Deze concentratie krijgt het komende cursusjaar zijn feitelijke beslag. In een volgende fase zullen naar verwachting nog meer taken worden ondergebracht bij het Service Center. Terug.