ROC West-Brabant

Lid Raad van Bestuur

De raad van toezicht van ROC West-Brabant heeft de heer Marc van Campenhout benoemd als lid van de raad van bestuur, per 1 augustus 2018. Daarmee bestaat de raad van bestuur uit drie leden: de heer Neutelings (voorzitter), mevrouw Kaim en de heer Van Campenhout. Binnen de raad zal Binnen de raad zal mevrouw Kaim de VMBO-portefeuille gaan behartigen; de heer Van Campenhout zal zich primair richten op het MBO.

De heer Van Campenhout werkt reeds sinds 1983 binnen de ROC-organisatie. Hij begon als docent Aardrijkskunde en handelskennis en heeft vervolgens alle stappen in het management doorlopen: van afdelingsmanager tot directeur. Sinds 2012 is de heer Van Campenhout directeur van het Vitalis College in Breda, daarvoor van het Zoomvliet College in Roosendaal en Bergen op Zoom.

De heer Bert Heikens (voorzitter raad van toezicht): “De zoektocht naar een nieuw lid van de raad van bestuur is begeleid door een search bureau. Uit een fors aantal kandidaten is Marc van Campenhout er als beste uitgekomen; met unanieme steun van de OR en de studentenraad. De raad van toezicht is erg blij met de benoeming van Marc. Hij kent de organisatie heel goed en heeft de kwaliteiten die we nodig hebben voor de veranderingen in de organisatie die de komende periode gepland staan”.

De heer Rob Neutelings (voorzitter raad van bestuur): “We zijn erg blij met de benoeming van Marc van Campenhout. Nu Ton Flink aan het einde van dit schooljaar met pensioen gaat, is met de komst van Marc het bestuursteam weer op volle sterkte. De benoeming van Marc maakt dat er een aansturingsvraagstuk ontstaat bij het Vitalis College, maar ook is er een nieuwe kwartiermaker nodig. De RvB zal zich binnenkort buigen hoe we hier mee omgaan. De inzet van Andrea op de VMBO-portefeuille is misschien op het eerste oog verrassend; zij heeft echter niet alleen een brede MBO-ervaring, maar is ook gepokt en gemazeld in het VMBO”. Terug.