Social Impact Factory

Algemeen Directeur

Het bestuur van de Social Impact Factory heeft de heer Krispijn Bertoen benoemd tot nieuwe algemeen directeur. De Social Impact Factory bevordert sociaal ondernemerschap door (lokale) overheden, ondernemingen en initiatieven bij elkaar te brengen.

De heer Bertoen heeft zich de afgelopen 8 jaar als partner bij adviesbureau Steward Redqueen bezig gehouden met duurzame ontwikkeling, sociaal ondernemerschap en investeren met impact. Daarbij probeerde hij antwoorden te vinden op de vraag hoe ondernemers een fundamentele rol kunnen spelen in het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen. Eerder werkte de heer Bertoen voor Teezir, een innovatieve start-up in zoekmachine-technologie en bij ABN AMRO en Deutsche Bank.

De heer Maarten Schurink, voorzitter van het bestuur van Social Impact Factory: "We zijn heel blij dat Krispijn SIF gaat leiden. Zijn brede ervaring met sociaal ondernemerschap, duurzame ontwikkeling en het maken van impact gaat SIF helpen in haar ambitie om vanuit de start-up fase nu gestructureerd door te groeien."

De heer Bertoen over zijn aanstelling: "Ik kijk er naar uit om te gaan kennis maken met het SIF-team, klanten en partners en gezamenlijk te gaan werken aan de verdere groei van sociaal ondernemerschap in Nederland." Terug.