Triade Vitree

Bestuurder

Nieuwe tweede bestuurder treedt toe tot Triade Vitree
Zorgorganisatie Triade Vitree is verheugd om de benoeming van Louise Voorhorst als haar nieuwe tweede bestuurder aan te kondigen. De Raad van Toezicht stelt haar per 1 september 2023 aan als medebestuurder naast Norma van Burgsteden. Met de komst van Louise Voorhorst is de Raad van Bestuur weer volledig op kracht met twee bestuurders. Voorhorst zal naast Norma van Burgsteden een deel van zowel de zorginhoudelijke portefeuille als de portefeuille bedrijfsvoering van Triade Vitree voor haar rekening nemen.

Patricia Esveld (RvT); “We zijn ontzettend blij met de komst van Louise Voorhorst naar Triade Vitree. Met de komst van Louise hebben we weer een volledig tweetallig bestuur. Samen met mede bestuurder Norma van Burgsteden zal zij de belangrijke uitdagingen die er liggen binnen Triade Vitree het hoofd bieden. We hebben veel vertrouwen in de toekomst en zien uit naar de samenwerking met Louise”.

Uitgebreide ervaring
De Raad van Toezicht is verheugd een goede kandidaat te hebben gevonden naast Van Burgsteden. Met haar uitgebreide ervaring en bewezen leiderschap is Voorhorst een waardevolle aanwinst. Voorhorst heeft ruime ervaring bij diverse zorgorganisaties, zowel in de jeugdzorg als in de gehandicaptenzorg. Zo was zij de afgelopen jaren Directeur Volwassenenzorg bij Ipse de Bruggen, waar zij direct leiding gaf aan 30 zorgmanagers en een beleidsstaf en indirect aan 1100 medewerkers en even zoveel cliënten. Daarvoor was ze onder andere werkzaam als Sectormanager bij Zideris (onderdeel van zorggroep De Opbouw) en Manager Jeugdzorg bij Stichting Maashorst.

Strategische uitdagingen
Met haar brede kennis van de zorgsector en bewezen staat van dienst, zal Voorhorst een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de strategische koers van Triade Vitree. Haar sterke leiderschap en visie op de zorg zullen de organisatie verder helpen om haar organisatiedoelen te bereiken en marktpositie te versterken. Voorhorst: “Er liggen strategische uitdagingen voor de gehele zorgsector en daar lever ik graag mijn bijdrage aan. En in het bijzonder bij Triade Vitree vanuit haar ambities en de opgave waar ze voor staat. Graag bouw ik mee aan een stevige basis, zowel op financieel gebied als op kwaliteit van zorg en begeleiding.”