Van Neynsel

Bestuurder

De heer Marcel van Woensel treedt 1 juni toe tot de raad van bestuur van Van Neynsel in ‘s-Hertogenbosch. Hij volgt dan de huidige interim-bestuurder op bij de ouderenorganisatie.

De heer Van Woensel heeft ruim 30 jaar ervaring in de zorgsector. Samen met het management gaat hij zich inzetten voor zorg en welbevinden van de cliënt. Hij kijkt ernaar uit om samen met de medewerkers en cliënten van Van Neynsel te mogen werken aan de toekomstbestendigheid van de organisatie.

De heer Ben van Dijk, voorzitter van de raad van toezicht van Van Neynsel: “We zijn erg verheugd dat zo’n ervaren bestuurder bij Van Neynsel komt om de organisatie naar de volgende fase te brengen.”

De heer Van Woensel is sinds 2011 lid raad van bestuur van Proteion, een zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg. In de periode van 2008 tot 2011 was hij lid raad van bestuur bij Laurens, eveneens een zorgorganisatie. De heer Van Woensel heeft een opleidingsachtergrond in de bedrijfskunde en geneeskunde. Naast zijn functie is hij lid van de Bestuurs-kerngroep Wonen en Zorg van Actiz.