veiligheids- en gezondheidsrisico gelderland midden

directeur publieke gezondheid

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden heeft de heer Henk Bril benoemd tot nieuwe directeur Publieke Gezondheid (DPG). De nieuwe DPG treedt toe tot het algemeen bestuur / dagelijk bestuur (AB/DB) van VGGM. De heer Bril zal op 1 september starten aan zijn nieuwe functie.

De heer Bril is op dit moment Hoofd van de Landelijke Intelligence Organisatie van de Nationale Politie. Daarvoor was hij districtschef en recherchechef bij de politie in Gelderland, Utrecht en Midden-Nederland. In die tijd heeft hij veel ervaring opgedaan als crisismanager, maar ook met onderwerpen als forensische geneeskunde, milieu risico’s en huiselijk geweld.

De heer Bril is zeer gemotiveerd om bij de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden aan de slag te gaan en wil graag gaan bijdragen aan het belangrijke werk van de sector Publieke Gezondheid en haar onderdelen: GGD (Maatschappelijke en Jeugdgezondheidszorg), Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis onder het motto: “Samen werken aan een veilige en gezonde regio!”.