viecuri

lid raad van bestuur

De raad van toezicht van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray heeft mevrouw Nastasja Cornelissen-Kolorz per 1 juni 2021 benoemd tot lid van de raad van bestuur van het ziekenhuis. Mevrouw Cornelissen is ruim dertien jaar werkzaam voor VieCuri. Met haar benoeming is de raad van bestuur van VieCuri weer compleet. Begin dit jaar werd de heer IJsbrand Schouten, sinds 2017 lid van het bestuur, benoemd tot bestuursvoorzitter.

Mevrouw Cornelissen heeft een verpleegkundige en bedrijfskundige achtergrond en een brede kennis en ervaring in de ziekenhuiszorg. Als eerste Chief Nursing Officer van Nederland heeft zij bij VieCuri kans gezien de invloed van de verpleegkundigen te vergroten.

De heer Bernard Dijkhuizen, voorzitter van de raad van toezicht licht toe:
“Nastasja heeft een brede en jarenlange kennis van VieCuri, uitgebreide managementervaring en zij is een verbindende persoonlijkheid. Zij zal bijdragen aan de bestuurlijke continuïteit van VieCuri. We wensen haar veel succes in deze functie.”
 
Mevrouw Cornelissen over haar aanstelling:
“Ik vind het bijzonder en eervol om te mogen toetreden tot het bestuur van VieCuri, het ziekenhuis dat ik in de afgelopen jaren heb leren kennen en waarderen om zijn ambitie, innovatiekracht en zeer betrokken en loyale collega’s.”