vivent

bestuurder

Per 1 oktober 2020 is de heer Pieter Hermsen de nieuwe bestuurder van zorgorganisatie Vivent. Hij volgt daarmee de huidige interim-bestuurder op die voor ruim een jaar verbonden is geweest aan Vivent. De bestuurswissel vindt plaats per 1 oktober, zodat tijdens de coronacrisis de continuïteit in het bestuur van Vivent is gewaarborgd.

De heer Hermsen beschikt over ruime bestuurlijke ervaring in de langdurige zorg, zowel in de VVT-sector (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg) als in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Op dit moment is hij bestuurder van Stichting Severinus in Veldhoven. Naast zijn werkzaamheden als bestuurder is de heer Hermsen lid van de raad van toezicht van een VVT-organisatie in de Westelijke Mijnstreek en als docent Strategisch HRM actief bij ICM Opleidingen & Trainingen.

De heer Hermsen: “Ik kijk ernaar uit om samen met zoveel betrokken en deskundige collega’s te werken aan de beste zorg en aan een gezonde organisatie.”

De raad van toezicht verwacht met de aanstellin van de heer Hermsen de ingezette veranderingen verder te kunnen doorzetten.