Woningbedrijf Velsen

Directeur/bestuurder

De raad van commissarissen van Woningbedrijf Velsen heeft mevrouw Tanja Morsheim benoemd tot nieuwe directeur/bestuurder. Per 1 juli volgt mevrouw Morsheim huidig directeur/bestuurder de heer Kuné op, die met vroegpensioen gaat.
 
Mevrouw Morsheim heeft ruime ervaring in de volkshuisvesting en is de laatste jaren werkzaam geweest in Rotterdam. Bij Stichting Havensteder (ontstaan uit de fusie van Com Wonen en PWS) vervult zij de functie van Directeur Gebied Zuid West. Eerder vervulde mevrouw Morsheim strategische managementfuncties bij Com Wonen en Woningbedrijf Rotterdam (het huidige Woonstad Rotterdam). Voordat zij aan de slag ging binnen de corporatiewereld, was mevrouw Morsheim werkzaam bij Deloitte ICS Adviseurs en als medewerkend architect bij diverse architectenbureaus.
 
Nadat de heer Kuné aangaf per 1 juli 2014 met vroegpensioen te gaan, is de raad van commissarissen gestart met de opvolgingsprocedure. Nadat de ondernemingsraad van Woningbedrijf Velsen een positief advies gaf over de voorgenomen benoeming van mevrouw Morsheim, kon de raad van commissarissen overgaan tot benoeming. Terug.