Windesheim

Directeur domein Business, Media en Recht

Directeur domein Business, Media en Recht 
De heer Rob van Lambalgen wordt per 1 juni 2015 aangesteld als directeur van het domein Business, Media en Recht van Windesheim. Hij volgt waarnemend directeur Erik Dannenberg op.
 
De heer Van Lambalgen beschikt over ruime ervaring in het hoger onderwijs, de private en
publieke sector. Zo was hij de afgelopen drie jaar directeur van de faculteit Economie en Management (FEM) van Hogeschool Utrecht. Daarnaast was de heer Van Lambalgen werkzaam bij het Nederlands Instituut voor Kennisintensief Ondernemerschap (NIKOS) van de Universiteit Twente en was hij directeur van VentureLab Twente. In die functie heeft hij samen met de Universiteit  Twente en hogeschool Saxion een business support programma opgezet voor startende en gevestigde hightech ondernemers in Oost-Nederland.
 
Het domein BMR (Business, Media en Recht) waar de heer Van Lambalgen leiding aan gaat geven, opereert in het ondernemersnetwerk in de regio Zwolle en Oost-Nederland. Het domein is nauw betrokken bij Kennispoort Zwolle. Ook onderhoudt het domein nauwe contacten met entrepreneurs in residence die hun kennis delen met studenten en docenten en daarnaast adviseren over onderzoeksprogramma’s. Terug.