WonenBreburg

voorzitter raad van commissarissen

Mevrouw Yvonne van Mierlo is per 1 juli 2021 benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van WonenBreburg.

De raad van commissarissen is blij met de benoeming:
“Yvonne van Mierlo brengt gevarieerde ervaring en kennis mee, en staat bekend als een verbindende persoon”.
 
Mevrouw Van Mierlo beschikt over ruime (bestuurlijke) ervaring, onder meer als oud-wethouder in Helmond, voorzitter van de raad van bestuur van Movisie, en vanuit haar huidige functie als algemeen directeur van Ergon Participatiebedrijf. Ook heeft ze de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in toezichthoudende functies (ook als voorzitter), zowel in het bedrijfsleven als in het maatschappelijk middenveld en in het onderwijs. Door de mix van waardevolle ervaring, kennis en kwaliteiten heeft de raad van commissarissen groot vertrouwen in mevrouw Van Mierlo en haar invulling van het voorzitterschap. De raad ziet dan ook met enthousiasme uit naar de samenwerking.

Mevrou Van Mierlo start komende maand en reageert:
“Ik vind het eervol om een bijdrage te mogen leveren aan deze prachtige organisatie met een mooie, uitdagende  ambitie. Tijdens de gesprekken met de verschillende stakeholders van de organisatie was het warm welkom heel voelbaar. Een organisatie die samen met haar medewerkers dichtbij de huurders staat en een visie uitdraagt waar wonen en leefbaarheid in de wijk hand in hand gaan. Ik kijk uit naar de samenwerking.“