Woonconcept

Directeur-bestuurder a.i.

De heer Jacques Thielen is per 25 juli voor de periode van een half jaar benoemd tot directeur-bestuurder a.i. bij woningcorporatie Woonconcept in Meppel.
 
De heer Thielen is opgeleid tot leraar schei- en natuurkunde en is dertien jaar leraar geweest. Vervolgens werd hij wethouder in Nijmegen met onder andere ruimtelijke ordening en volkshuisvesting in de portefeuille. Na zes jaar maakte de heer Thielen de overstap naar de corporatiewereld en werd hij directeur- bestuurder van Far West in Amsterdam. Nadat Far West in 2012 werd opgeheven, is de heer Thielen, na een kort dienstverband bij BMC, als zelfstandig adviseur en interim-bestuurder aan de slag gegaan, onder andere bij woningcorporatie Vestia.
 
Bij zijn aanstelling bij Woonconcept heeft de heer Thielen de opdracht gekregen de wijziging in de topstructuur van de organisatie te voltooien, het asset management een goede basis te geven en de invoering van de nieuwe Woningwet verder te begeleiden. De procedure voor de werving van een vaste directeur-bestuurder is inmiddels gestart. Terug.