Ziekenhuis Nij Smellinghe

Voorzitter Raad van Toezicht

De heer Ferry Breedveld is per 15 september 2015 de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van ziekenhuis Nij Smellinghe. De heer Breedveld volgt de heer Tiny Derks op, die in verband met het einde van zijn benoemingsperiode binnenkort aftreedt.   
 
Ziekenhuis Nij Smellinghe is op dit moment haar toekomstig beleid aan het ontwikkelen en heeft in de afgelopen periode gezocht naar een nieuwe voorzitter voor de Raad van Toezicht die hier een constructieve bijdrage aan kan leveren.
 
Gezien zijn kennis van en ervaring in de gezondheidszorg als medisch specialist, bestuurder en toezichthouder is de keuze gemaakt voor de heer Breedveld. Na zijn vertrek als voorzitter van de Raad van Bestuur van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is hij gemotiveerd zijn expertise in te zetten voor andere organisaties in de gezondheidszorg. Norbert Hoefsmit, voorzitter van de Raad van Bestuur van ziekenhuis Nij Smellinghe, is blij met de benoeming: “We hebben er vertrouwen in dat we met Ferry Breedveld een goede voorzitter hebben aangetrokken.”

Een van de eerste taken van de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht is het vormen van een nieuwe Raad van Bestuur, die de toekomst mede vorm zal geven. Terug.