Carrière

Benoemingen

Recent afgesloten search opdrachten
Hogeschool van Amsterdam, Decaan FDMCI
Het College van Bestuur van de Hogeschool van Amsterdam heeft de heer Frank Kresin benoemd tot decaan van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie. Lees meer.

Frion, Voorzitter Raad van Bestuur
De heer Hugo Broekman is per 1 januari de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van zorgorganisatie Frion. Lees meer.

iPabo, Bestuurder
De heer Eric Westhoek is per 1 januari 2019 benoemd tot bestuurder van Hogeschool iPabo in Amsterdam en Alkmaar. Lees meer.

ArtEZ, Lid College van Bestuur
De raad van toezicht van ArtEZ hogeschool voor de kunsten heeft de heer Maarten Bremer benoemd als lid van het college van bestuur. Lees meer.

Vereniging Hogescholen, Voorzitter
De Algemene Vergadering van de Vereniging Hogescholen heeft de heer Maurice Limmen unaniem benoemd als haar nieuwe voorzitter. Lees meer.

GGz Breburg, Voorzitter Raad van Bestuur
De raad van toezicht van GGz Breburg heeft mevrouw Julliëtte van Eerd benoemd als voorzitter van de raad van bestuur. Lees meer.

Zadkine, Lid College van Bestuur
De raad van toezicht van Zadkine heeft mevrouw Marloes de Vries benoemd tot lid college van bestuur. Lees meer.

Gemeente Utrecht, Directeur Marketing en Communicatie
Mevrouw Hanneke de Korte wordt de nieuwe directeur Marketing en Communicatie van de gemeente Utrecht. Lees meer.

Persgroep, Lid Raad van Commissarissen
Mevrouw Annetje Ottow is, op voordracht van de Stichting Democratie en Media, benoemd tot commissaris van de Persgroep Nederland. Lees meer.

Surplus, Directeur Ondersteunende Diensten
Surplus heeft de heer Erik van der Veer benoemd tot directeur Ondersteunende Diensten. Lees meer.

Stichting PCOU/Willibrord, Lid College van Bestuur
De raad van toezicht van Stichting PCOU en de Willibrord Stichting heeft besloten om mevrouw Fawzia Nasrullah te benoemen tot lid van het college van bestuur. Lees meer.

Gemeente Zoetermeer, Gemeentesecretaris
De heer André Huykman wordt per 1 september de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Zoetermeer. Lees meer.

Movisie, Voorzitter Raad van Bestuur
Movisie, het landelijk kennisinstituut voor de aanpak van sociale vraagstukken, is zeer verheugd met de benoeming van Mevrouw Janny Bakker-Klein tot voorzitter van de raad van bestuur. Lees meer.

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Lid Raad van Toezicht
De raad van toezicht van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen heeft de heer Henk van der Stelt benoemd tot nieuw lid. Lees meer.

Erasmus Universiteit Rotterdam, Decaan Erasmus School of Philosophy
Het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit heeft de heer prof. dr. Hub Zwart benoemd tot decaan van Erasmus School of Philosophy. Lees meer.

Zorggroep Alliade, twee Leden Raad van Toezicht
Zorggroep Alliade heeft twee nieuwe leden in haar Raad van Toezicht benoemd. Lees meer.
 
De Hoogstraat Revalidatie, Bestuurder
De raad van toezicht van De Hoogstraat Revalidatie Utrecht heeft de heer dr. Jan Willem Meijer benoemd tot bestuurder. Lees meer.

Orpheus Theater & Congres, Directeur-bestuurder
De Raad van Commissarissen van Orpheus zullen mevrouw Mirjam Barendregt voordragen voor de positie van directeur-bestuurder. Lees meer.

Bernhoven, Lid Raad van Commissarissen
De raad van commissarissen van ziekenhuis Bernhoven heeft mevrouw Leonique Niessen benoemd tot haar lid. Lees meer.

Gemeente Rotterdam, Directeur Publieke Gezondheid 
Mevrouw Saskia Baas is per 1 juli benoemd tot directeur Publieke Gezondheid bij de gemeente Rotterdam. Lees meer.

Haagse Hogeschool, Lid College van Bestuur
De heer Rajash Rawal wordt per 1 september aangesteld als lid van het College van Bestuur van de Haagse Hogeschool. Lees meer.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond, Bestuurder
De raad van toezicht van Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond heeft mevrouw Debbie Maas benoemd als bestuurder. Lees meer.

Medisch Centrum Leeuwarden, Lid Raad van Bestuur
De raad van toezicht van het Medisch Centrum Leeuwarden heeft mevrouw Erica Bakkum benoemd tot lid van de raad van bestuur. Lees meer.

Zorggroep Drenthe, Directeur-bestuurder
De Raad van Toezicht van Zorggroep Drenthe heeft de heer Lex Smetsers benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder. Lees meer.

Vilans, Directeur Programmamanagement
Mevrouw Anneke Augustinus treedt per 1 juni 2018 in dienst bij Vilans, kenniscentrum voor de langdurende zorg, als directeur Programmamanagement. Lees meer.

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Voorzitter College van Bestuur
De raad van toezicht van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heeft de heer Roelof Bleker benoemd tot bestuursvoorzitter. Lees meer.
 
Gemeente Den Haag, Algemeen Directeur Dienst Stedelijke Ontwikkeling
Het Haagse college van B&W heeft de heer Ronald Nomes aangesteld als nieuwe algemeen directeur van dienst Stedelijke Ontwikkeling. Lees meer.
 
VUmc School of Medical Sciences, Directeur
Mevrouw Christa Boer start per 1 augustus bij VUmc als programmadirecteur van VUmc School of Medical Sciences. Lees meer.

ROC West-Brabant, Lid Raad van Bestuur
De raad van toezicht van ROC West-Brabant heeft de heer Marc van Campenhout benoemd als lid van de raad van bestuur. Lees meer.

ROC West-Brabant, lid Raad van Toezicht
Mevrouw Renata Voss is benoemd als toezichthouder bij ROC West Brabant. Lees meer.

CPNB, Directeur
Mevrouw Eveline Aendekerk start 1 september als eerste vrouwelijke directeur van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Lees meer.

Passend Primair Onderwijs Rotterdam, Directeur-bestuurder
PPO Rotterdam heeft de heer Michiel Minderhoud benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder, met ingang van 1 april 2018. Lees meer.

Social Impact Factory, Algemeen Directeur
Het bestuur van de Social Impact Factory heeft de heer Krispijn Bertoen benoemd tot nieuwe algemeen directeur. Lees meer.

GRWRE, Algemeen Directeur
Mevrouw Yvonne van Mierlo per 1 juni de nieuwe algemeen directeur van de GRWRE, de gemeenschappelijke regeling voor de uitvoering van de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening voor de gemeenten Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Lees meer.

NIAZ, Directeur-Bestuurder
Mevrouw Ellen Joan van Vliet start per 1 juni als de nieuwe directeur-bestuurder van het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). Lees meer.

Rijksakademie van beeldende kunsten, Algemeen directeur
Mevrouw Emily Pethick treedt per 1 september 2018 aan als nieuwe algemeen directeur van de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Lees meer.


Gemeente Almere, Directeur Sociale Stad en Participatie
Mevrouw Gea Vermeulen is benoemd als concerndirecteur Sociale Stad en Participatie bij de gemeente Almere. Lees meer.

Van de Bunt Adviseurs, Partner
De heer Ber Damen treedt toe tot Van de Bunt Adviseurs, vanaf maart is hij benoemd tot partner bij het organisatieadviesbureau. Lees meer.

Reclassering Nederland, Algemeen Directeur
De heer Johan Bac wordt per ‪1 juni 2018 de nieuwe algemeen directeur van Reclassering Nederland. Lees meer.

Medisch Centrum Leeuwarden, Voorzitter Raad van Bestuur
De Raad van Commissarissen van het Medisch Centrum Leeuwarden heeft de heer Patrick Vink benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur. Lees meer.

Stichting BOOR, Lid Algemeen Bestuur
Het algemeen bestuur van stichting BOOR heeft de heer Bert Wijbenga van Nieuwenhuizen voordragen aan de Rotterdamse gemeenteraad als nieuw lid. Lees meer.

Partners voor Jeugd, Voorzitter Raad van Toezicht
De heer Fred Teeven wordt per 15 februari 2018 benoemd als voorzitter van de raad van toezicht van Partners voor Jeugd. Lees meer.

Pieter van Foreest, Lid Raad van Toezicht
Zorginstelling Pieter van Foreest heeft de heer Paul Zevenbergen benoemd tot lid raad van toezicht. Lees meer.

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rector magnificus
De Raad van Toezicht van de Erasmus Universiteit heeft de heer prof. dr. Rutger Engels benoemd tot rector magnificus. Lees meer.

NWO, Lid Raad van Toezicht
Met ingang van 15 januari is professor Melinda Mills toegetreden tot de Raad van Toezicht van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Lees meer.

Menzis, Lid Raad van Commissarissen
De Ledenraad van zorgverzekeraar Menzis heeft prof. dr Fedde Scheele benoemd tot lid van de raad van commissarissen (RvC) van Menzis en al haar rechtspersonen. Lees meer.

Sevagram, Lid Raad van Toezicht
Mevrouw Liesbeth Brans is per januari 2018 benoemd als nieuw lid van de Raad van Toezicht bij Sevagram, een organisatie voor ouderenzorg in Limburg. Lees meer.

Nij Smellinghe, Voorzitter Raad van Bestuur
De Raad van Toezicht van ziekenhuis Nij Smellinghe heeft de heer Bert Kleinlugtenbeld per 1 april 2018 benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur. Lees meer.

Martini Ziekenhuis, Leden Raad van Toezicht
Het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft mevrouw Mieke Hazes en de heer Arjan in ’t Veld per 1 januari 2018 benoemd tot nieuwe leden van de Raad van Toezicht. Lees meer.

Eerder afgesloten opdrachten. >>>

‘Wisselen doe je
als je vóór staat.’