Gemeente Arnhem

concerndirecteur

Per 15 oktober 2022 start Caner Duman als nieuwe concerndirecteur binnen de gemeente Arnhem. Hij is met unanieme steun naar voren gekomen uit de open wervings- en selectieprocedure, die is begeleid door Vanderkruijs. Caner (1973) is sinds 2016 adjunct-directeur bij de gemeente Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West (160.000 inwoners). Hij  is afgestudeerd als bestuurskundige en bedrijfskundige. Hij heeft eerder in zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan bij onder meer vier gemeenten en hij heeft als organisatieadviseur voor een groot organisatieadviesbureau gewerkt.

Als lid van de directie zal Caner naast gemeentesecretaris/algemeen directeur Jan Herman de Baas leiding gaan geven aan de ambtelijke organisatie van de gemeente. Tot zijn aandachtsvelden binnen de directie behoren in ieder geval bedrijfsvoering, wijken en dienstverlening. Caner zal vanaf 15 oktober breed in de organisatie kennis gaan maken met zoveel mogelijk collega’s.


Jan Herman de Baas: “In de ontmoetingen die ik afgelopen tijd met Caner heb gehad heb ik hem leren kennen als een intelligent, open en prettig persoon die goed past in ons MTA. Met zijn kennis en ervaring zal hij van meerwaarde zijn voor de hele organisatie.”
 
Statement Caner: “Geen heden zonder het verleden” In mijn vroege jeugd heb ik van mijn ouders geleerd om dingen die anders zijn, dan ik zelf gewend ben, te benaderen vanuit nieuwsgierigheid, oprechte interesse en respect voor het anders zijn. Dat heeft mij geleerd om meer begrip en waardering te hebben voor waarom soms dingen zijn zoals ze zijn. Met veel plezier kijk ik terug op de ontmoetingen die ik heb gehad met de collegae die betrokken waren bij de selectie. Ik kijk uit naar de vele andere ontmoetingen die zullen plaatsvinden en een fijne samenwerking met jullie.