‘Talent krijgt meer waarde als je het optimaal benut.’

Eugenie van Leusen

CONSULTANT

‘Talent krijgt meer waarde als je het optimaal benut.’
Na mijn studie Verpleegkunde en aansluitend een jaar Toerisme & Vrije Tijd in Breda startte ik mijn loopbaan als intercedente bij Unique uitzendbureau in Amsterdam. Al snel kwam ik daar in sales en leidinggevende posities terecht.

In 1998 besloot ik mijn inhoudelijke en leidinggevende ervaring te combineren in de rol van regiomanager bij zorgorganisatie Vitras. Na zes jaar keerde ik terug naar de zakelijke dienstverlening en werd ik benoemd tot regiomanager bij USG Capacity, een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in communicatie, marketing en salesfuncties.

In 2008 maakte ik de overstap naar Berenschot waar ik verantwoordelijk werd voor de bemiddeling van hoger management- en directieposities voor met name publieke organisaties en maatschappelijke ondernemingen. In 2010 droeg Berenschot haar searchactiviteiten over aan Vanderkruijs en kon ik samen met Pieter Cortenbach en Dorothea van Rijnen verder bouwen aan het profiel van het bureau.

Met veel plezier en oog voor mens en kwaliteit vervul ik al meer dan tien jaar executive search opdrachten in de volle breedte van het publiek maatschappelijke veld. Ik word gedreven door het mogen bijdragen aan ontwikkeling van talent en het brengen van diversiteit binnen een team indien dat kan leiden tot een inclusieve bedrijfscultuur. Ik volg met grote belangstelling technologische ontwikkelingen en geloof in de inzet van data science als innovatieve stuwkracht in ons vak.

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.
DEEL DEZE PAGINA linkedin twitter meer